Forgot password?

Petrovac – Leto 2024 – Crna Gora – Zen Vila

DESTINACIJA
Crna Gora – PETROVAC – leto 2024

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ
Individualno putovanje

Petrovac – Crna Gora leto 2024

ZEN VILA

Zen Vila je autentično dizajnirana primorska vila koja vam pruža idealne uslove za letnji odmor. Idiličan ambijent, luksuzan smeštaj, terase sa najlepšim pogledom na more, otvoreni bazen, oprema za raznovrsne aktivnosti će postati deo vašeg nezaboravnog doživljaja.

Provedite dan na bazenu, u kupanju, sunčanju i igri sa svojim najbližima. Odigrajte partiju stonog tenisa, šaha ili se relaksirajte na terenu za basket. Kupite svežu ribu ili druge đakonije i spremite ih na roštilju pored kuće. Taj kraljevski obrok priuštite sebi u večernjim časovima na velikoj terasi i ne propustite najlepši zalazak sunca na primorju. Dok ispijate času vina mesečeva svetlost će obasjavati morsku pučinu.

Priuštite sebi vrhunski doživaljaj, nezaboravno iskustvo u luksuznom i autentičnom ambijentu, koji je samo vaš i koji vam pruža mogućnost da vreme provedeno na odmoru iskoristite u potpunosti.

Zen Vila se nalazi u mestu Reževici na idealnoj poziciji, sa koje se pruža spektakularan pogled na celu Budvansku rivijeru, more i prirodne lepote ovog dela Crne Gore.

Sa magistralnog puta se prilazi asfaltiranom saobraćajnicom koja dovodi u dvorište ispred kog  se nalazi parking za pet automobila.

Zen Vila se sastoji od pet etaža koje se prostiru na terasastom terenu i svaka je okrenuta prema moru.

Apartman I Apartman na prvom spratu sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe (sa 2 + 1 ležaja), kupatila i terase.50 kvadratnih metara.

Apartman II Apartman na drugom spratu sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe (sa 2 + 1 ležaja), kupatila i terase.

Apatman III Prizemlje sadrži dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, kupatilo i veliki balkon – predstavlja mjesto sastanka i uživanja za sve naše goste. Ovaj nivo sadrži tri spavaće sobe (dva kreveta u svakoj) sa terasama, dva kupatila i wc, jedno kupatilo je opremljeno Jacuzzi-jem za 2 osobe, sve zajedno čini jednu cjelinu sa prizemljem.160 kvadratnih metara.

Apartman IV Apartman na prvom spratu u novom dijelu kuće sastoji se od velikog dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje i 2 spavaće sobe (sa bračnim krevetima), toaleta i balkona. Svaka soba ima sopstveno kupatilo i balkon.Kvadratura: 125 kvadratnih metara.

Apartman V Apartman na drugom spratu u novom dijelu kuće sastoji se od velikog dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje i 2 spavaće sobe (sa bračnim krevetima), toalet-a i terase. Svaka soba ima sopstveno kupatilo i terasu.Kvadratura: 125 kvadratnih metara.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema lokalnih operatera. Vlasnik smeštajih kapaciteta zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

SOPSTVENI PREVOZ

Program / Cenovnik

 

SOPSTVENI PREVOZ

PROGRAM PUTOVANJAPrvi dan dan početka usluge, smeštaj u određeni tip studija prema odabranoj usluzi iz tabele, korišćenje smeštaja i usluge započinju posle 12:00h. DRUGI DAN do PREDPOSLEDNJI DAN: boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. POSLEDNJI DAN: napuštanje hotelskih soba do 09:00h. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA – SOPSTVENI PREVOZ OBUHVATA:  

 • usluge smeštaja na bazi izabrane usluge i izabranog termina (broj pansionskih dana) prema tabeli.

CENA ARANŽMANA – SOPSTVENI PREVOZ NE OBUHVATA:

 • turističku (boravišnu) taksu i osiguranje, plaćanje po osobi i danu, deca 0-12g. – 0,50€, deca 12-18g. – 1€, odrasli – 1,5€. Plaćanje na recepciji.
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.
 • Povratna autobuska karta za odrasle – 50 €;
 • Povratna autobuska karta za decu do 12 godina – 40 €;

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: 1/1 – jednokrevetna soba, 1/2 – dvokrevetna soba, eco soba – manja soba od standardne, standardna soba – dva standardna ležaja ili francuski (široki) ležaj + pomočni ležaj, studio – soba sa kuhinjskom nišom, apartman – apartman, odvojena spavaća soba; GV – garden view – soba sa pogledom na park;  SSV – sea side view, bočni pogled na more, SV – sea view – soba sa pogledom na more; NAJAM – samo smeštaj, Noćenje i doručak – samoposluživanje, POLUPANSION: doručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela, All Inclusive (sve uključeno – samoposluživanje): doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka ili slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela).


Nijedan unos nije nadjen

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

 • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije.
 • čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2022., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

 

OPŠTE NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Studija i sobe se koriste prvog dana boravka od 12:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, studija ili apartmana. Raspodelu soba/studija u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš) ili ličnu kartu.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000054131 od 01.10.2022., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ koja važi od 01.10.2022. Belvi d.o.o., Beograd – Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b. Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.